domingo, 15 de septiembre de 2013

El meu millor curs... de moment!

Tots aquells que heu assistit a un dels meus cursos em perdonareu si dic que aquest ha estat el millor. Si us en dic la raó, ho entendreu: era un taller per canalla! I d'aquest grup, dos petitons de 3 anyets. El taller es va realitzar a les dependències que SadServeis ha obert al C. Colon de Valls, on us hi esperem divendres dia 20 a la inauguració.
M'agraden els nens amb bogeria, però veure'ls fent cupcakes i divertir-se alhora és una experiència que us he d'explicar...

Espero que tod@s aquell@s que habéis asistido a uno de mis cursos de Pastelería Creativa me permitáis esta licencia: decir que el de ayer ha sido el mejor. Si os digo la razón, lo entenderéis enseguida: ¡era un taller para niños, en el cual conté con dos pequeños de 3 añitos! En las dependencias de SadServeis, en su nuevo local del C. Colon, de Valls. 
Me gustan los niños con locura, pero verlos haciendo cupcakes y divirtiéndose es una experiencia digna de explicar...


Aquí en veieu als tres més grandets, en Jordi, la Gloria i el Roger, inmersos en la seva tasca "d'escalfar" el fondant abans de començar a modelar els "Angry Birds"...Us he de dir que van ser uns alumnes aventatjats, i he de reconèixer que van anar més enllà del que jo esperava d'ells.

Aquí tenéis a los tres más mayorcitos, Jordi, Glória i Roger, en su tarea de "calentar" el fondant listos para hacer un "Angry Bird"... Tengo que deciros que fueron unos alumnos realmente aventajados, y he de confesaros que fueron más allá de lo que yo esperaba de ellos.


Un del "peques", en Miquel, humitejant el seu pinzell per enganxar les parts d'un cuc de fondant. El barret de cuiner que veieu d'esquena és...

Uno de los peques, Miquel, humedeciendo su pincel para pegar las partes del cuerpo de su gusanito de fondant. La cabecita que véis de espaldas es...



...en Roger, l'altre petitó, també fent el seu cuc de fondant amb l'ajuda de la mare. És ben clar que al Roger li agrada el fondant, oi??

... Roger, el otro peque, también ayudado por su mami en la elaboración del gusanito. ¡Por cierto, descubrimos que a Roger le encanta el fondant!



En aquesta foto podeu comprovar amb quina dedicació el Jordi elaborava el seu "Angry Bird". Tenia molt clar com li volia fer el "tupè", mes enllà del projecte inicial. La qual cosa em va agradar moltíssim, ja que la creació pròpia és una de les bases d'aquest art.

Aquí podéis comprobar con qué dedicación estos niños elaboraban sus cupcakes. Jordi tenía muy claro cómo quería que fuese el "tupé" de su "Angry Bird", un poco diferente al modelo, cosa que me gustó especialmente, ya que la creación propia es una de las bases de este arte.


El Roger em va sorprende per la concentració que demostrà en cada un dels passos que els hi anava explicant, i si no ho veia del tot clar consultava i demanava ajut. Ho volia fer perfecte!! A més a més, s'ho va passar d'allò més bé...

Roger me sorprendió por la gran concentración que demostró en cada paso que les iba explicando, y cómo pedía ayuda si él no lo tenía claro del todo... además de que se divirtió de lo lindo!!


La Glòria... una senyoreta independent i segura amb una gran inspiració artística. Va voler fer l'últim cupcake totalment fora de guió, s'ho va inventar tot ella. Genial!

Glória... una señorita independiente y segura con una gran inspiración artística. Quiso hacer el último cupcake totalmente fuera de guión, se lo inventó todo ella. ¡Genial!


Gran feina de les mames del Roger i el Miquel, que van colaborar a que els seus fills, finalment, fessis tots quatre cupcakes... Oi que sembla mentida??

Gran trabajo de las mamás de Roger i Miquel, que colaboraron a que sus hijos, finalmente, hiciesen los cuatro cupcakes... ¿Verdad que parece mentira?


Us deixo unes quantes fotos més...

Os dejo unas cuantas fotos más...


Després de la feina, hem de rebre el diploma i fer la foto oficial!

Después del trabajo, hemos de recibir el diploma y hacer la foto oficial!




 L'hora dels adèus: nous amics, noves experiències, nous aprenentatges. Ha estat una estona divertida per tots!!
Continuem a l'octubre!

La hora del adiós: nuevos amigos, nuevas experiéncias, nuevos aprendizajes. ¡Ha sido un rato divertido para todos!
¡Seguimos en octubre!


1 comentario :

  1. Que dedicación más agradecida y especial. Un excelente para todos los participantes. Enhorabuena!

    ResponderEliminar

Blogging tips