sábado, 4 de mayo de 2013

Pastís de noces

Hem començat la temporada de casaments, i aquest és el primer...
Hemos comenzado la temporada de bodas, y éste es el primero...


El cor del pastís és una harmonia de vermells amb sabor de maduixa i una buttercream de vainilla, tot mullat amb el meu almívar al toc de canyella, que tant d'èxit en té.
El corazón del pastel es una armonía de rojos con sabor a fresa y una crema de mantequilla de vainilla, todo mojado con mi almíbar al toque de canela que tanto éxito tiene.


Las bolas de gelatina perlades: Donen un toc especial a qualsevol pastís on les posi...
Las bolas de gelatina perladas: Dan un toque especial en cualquier tarta que las ponga...
  

Aqui en podeu apreciar els detalls d'aquest pastís en el qual he assolit alló que exactament volia: El domini del blanc, la seva elegància i atractiu, però que no fos insuls. Amb un toc d'arrisats de pasta de sucre simulant flors en color vermell veig reflectit en el meu pastís alló que diuen els grans modistes: La linia simple però bella. M'encanta!!

Aquí podéis apreciar los detalles de este pastel en el cual he conseguido lo que quería exactamente: El dominio del blanco, su elegancia i atractivo, pero que no fuese insulso. Con un toque de rizados de pasta de azúcar imitando flores en color rojo veo reflejado en mi tarta lo que dicen los grandes modistos: La línea simple pero bella.  ¡Me encanta!  

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Blogging tips