martes, 19 de marzo de 2013


Quan em van encarregar aquest pastís no coneixia ni a la persona que em trucava ni a la destinatària a la qual les seves companyes i amigues de feina volien sorprendre. No sabia res de res. Em van fer arrivar un dibuix amb un pastís amb uns fils, i, a partir d'aquí, creativitat. El que sí sabia és que la Carme necessitava una petita empenta d'ànims, per la qual cosa havia de ser delicat i especial.
Cuando me encargaron este pastel no conocía ni a la persona que me llamaba ni a la destinataria a la cual sus compañeras i amigas de trabajo querían sorprender. No sabía nada de nada. Me hicieron llegar un dibujo con una tarta y unos ovillos, y a partir de aquí, creatividad. Lo que sí sabía es que Carmen necesitaba un pequeño empuje de ánimos, por lo cual tenía que ser delicado y especial.

 











Volien un pastís que no fos massa embafador. Van triar el farcit de buttercream de mascarpone amb crema de mora, que de nou va ser un èxit total.
Querían un pastel que no fuese demasiado empalagoso. Escogieron el relleno de buttercream de mascarpone con crema de mora, que de nuevo fue un éxito total.
 Em consta que la Carme ho va agrair força... No donaré més detalls per tenir cura de la seva intimitat. 
Me consta que Carmen lo agradeció con creces... No daré más detalles por cuidar su intimidad.
 

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Blogging tips