Quan em va trucar la Noèlia per encarregarme aquest pastís vaig pensar: "On t'has ficat". Ella volia fer un regal doble: un poni de debò i el seu corresponent pastís, amb dos ponis y una mena de tancat. Bé, en dos minuts ens vam entendre. La idea va donar lloc a aquest pastís.
Cuando me llamó Noelia para encargarme esta tarta, pensé: "Donde me he metido". Ella quería hacer un regalo doble: un poni de verdad y su correspondiente pastel, con dos ponis y alguna especie de cercado. Bueno, en dos minutos nos entendimos. La idea dió lugar a este pastel.
Suposo que per la temporada de "monas", de nou petició de xocolata i més xocolata, de tots el colors... El meu almívar especial amb un lleuger toc de canyella per "mullar" el pà de pessic. El contrast entre el color negre del xocolata i les capes de frosting de xocolata blanca és espectacular.
Supongo que por la temporada de la "mona", de nuevo petición de chocolate y más chocolate, de todos los colores... Mi almíbar especial con un ligero toque de canela para "mojar" el bizcocho. El contraste entre el color negro del chocolate y las capas de frosting de chocolate blanco es realmente espectacular.
El tancat el vaig fer amb xocolata, donant-li forma i enganxant-lo palet per palet. I els ponis... va ser tot un repte. Han estat els primers,i han quedat ben bonics! Estan fets amb pasta de sucre.
El cercado lo hice con chocolate, dándole forma y enganchándolo palito a palito. Y los ponis... fueron todo un reto. Han sido los primeros, y han quedado realmente lindos! Están hechos con pasta de azúcar.
Normalment les figures més elaborades i complexes que es fan amb la pasta de sucre van reforçades per dins amb,per exemple, escuradents per donar més estabilitat i resistència a la figura, però normalment, quan el pastís va adreçat a un nen petit, no en poso mai. Sort d'això, perquè la Indhara només en veure el poni se'l va ficar dins la boca!
Normalmente las figuras más elaboradas y complejas que se hacen con la pasta de azúcar van reforzadas por dentro con, por ejemplo, palillos para darles más estabilidad y resistencia, pero normalmente prescindo de estos refuerzos cuando la tarta va dirigida a un niño pequeño. Menos mal, porque Indhara nada más verlo se metió un poni en la boca!
No hay comentarios :
Publicar un comentario